Prima Pagina

Termeni şi condiţii de utilizare a site-urilor Ministerului Afacerilor Externe și Misiunilor Diplomatice ale României

ACCEPTAREA CONDIŢIILOR

www.mae.ro este site-ul oficial al Ministerului Afacerilor Externe (denumit în continuare "MAE") pentru asigurarea unei mai mari transparenţe şi o mai bună înţelegere a activităţilor ministerului.

Utilizarea site-ului www.mae.ro (denumit în continuare "site") presupune acceptarea în totalitate a termenilor şi condiţiilor expuse mai jos.

Site-ul www.mae.ro şi site-urile misiunilor diplomatice ale României în străinătate folosec cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia.

În conformitate cu Directiva "e-Intimitate" a UE, în vigoare de la 26 mai 2012 şi cu prevederile Legii nr. 506 din 17 noiembrie 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice,  vizitatorii website-urilor sunt atenţionaţi cu privire la  folosirea cookie-urilor.

Termenii şi condiţiile pot fi modificate în orice moment de către administratorul site-ului, denumit în continuare "Administrator", fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare "Utilizatori".

Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment.

Accesând şi navigând pe acest site, Utilizatorii acceptă implicit, termenii de utilizare descrişi în continuare.

În cazul în care nu sunt de acord cu termenii şi condiţiile impuse, Utilizatorii trebuie să înceteze accesarea acestui serviciu.


DESCRIEREA SERVICIILOR

Prin intermediul secţiunilor sale, site-ul www.mae.ro oferă utilizatorilor informaţii, acte normative şi ştiri referitoare la activitatea ministerului precum şi a misiunilor diplomatice ale României.

Ce este un serviciu electronic?
În cadrul siteului www.mae.ro, un serviciu electronic reprezintă o resursă oferită prin Internet cu scopul de a îmbunătăţi procesul de comunicare dintre cetăţeni şi MAE.