Centrul de presă

Primirea de către ministrul afacerilor externe, Teodor Meleșcanu, a ambasadorului Republicii Portugheze în România, João-Bernardo Weinstein

Tip: 
Comunicat de presă
Data: 
28.09.2017

Ministrul afacerilor externe, Teodor Meleșcanu, l-a primit astăzi, 28 septembrie 2017, pe ambasadorul Republicii Portugheze la București, João-Bernardo Weinstein, în vizită de rămas bun, cu prilejul încheierii misiunii acestuia în România.

Cei doi oficiali și-au exprimat satisfacția pentru evoluția pozitivă a relațiilor bilaterale româno-portugheze, marcate în acest an de aniversarea a o sută de ani.

Cu ocazia întrevederii, a fost reconfirmată voința comună de a dezvolta și consolida relația bilaterală, prin continuarea dialogului politico-diplomatic, inclusiv la cel mai înalt nivel. A fost subliniată, de asemenea, colaborarea foarte bună din domeniul apărării, precum și potențialul semnificativ și al altor sectoare de cooperare, precum cel economic.

Ministrul Teodor Meleșcanu i-a mulțumit ambasadorului Republicii Portugheze pentru contribuția la aprofundarea relației bilaterale și i-a urat succes în îndeplinirea viitoarelor activități și obiective profesionale.

 

Centrul de presă

Ţări - zone geografice

Ţări - zone geografice