Centrul de presă

Primirea de către ministrul afacerilor externe, Teodor Meleşcanu, a ambasadorului Republicii Peru în România, José Antonio Arróspide del Busto, în vizită de rămas bun

Tip: 
Comunicat de presă
Data: 
03.03.2017

Ministrul afacerilor externe, Teodor Meleşcanu, l-a primit vineri, 3 martie 2017, pe ambasadorul Republicii Peru în România, José Antonio Arróspide del Busto, în vizită de rămas bun.

În cadrul întrevederii a avut loc o trecere în revistă a diferitelor paliere ale relației bilaterale, reafirmându-se interesul reciproc  pentru aprofundarea și diversificarea acestora, în plan politic, economic, cultural și științific. Cei doi interlocutori au exprimat, totodată, dorința comună de continuare a excelentei cooperări în cadrul organizațiilor internaționale.

Șeful diplomației române a apreciat eficienţa activităţii ambasadorului del Busto pe durata mandatului său şi i-a urat succes în îndeplinirea viitoarelor atribuţii. La rândul său, diplomatul peruan a mulţumit pentru sprijinul primit din partea autorităţilor române şi a evidenţiat buna cooperare cu acestea.

 

Centrul de presă

Ţări - zone geografice

Ţări - zone geografice