Centrul de presă

Participarea la evenimentul organizat de Reprezentanța Comisiei Europene în contextul marcării a 10 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană

Tip: 
Comunicat de presă
Data: 
12.01.2017

Ministrul afacerilor externe, Teodor Meleșcanu, împreună cu ministrul delegat pentru afaceri europene, Ana Birchall, au participat, la 10 ianuarie 2017, la evenimentul organizat de Reprezentanța Comisiei Europene în România pentru a marca 10 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană, intitulat „ 2+0+1+7=10 ani”.

Evenimentul s-a înscris în contextul acțiunilor care sunt dedicate, pe parcursul anului 2017, celebrării a 10 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană. În acest context, ministrul Teodor Meleșcanu a evidenţiat cooperarea foarte bună dintre Ministerul Afacerilor Externe și Reprezentanța Comisiei Europene la București, care acţionează într-un strâns parteneriat pentru realizarea în 2017 de proiecte și acțiuni comune consacrate acestui moment aniversar. Ministrul afacerilor externe a reafirmat sprijinul României pentru proiectul european.

Cu acest prilej, ministrul Teodor Meleșcanu a oficiat ceremonia de premiere a câștigătorului concursului de logo ,,10 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană”, acordând acest premiu domnului Mugur Mihai, din Brașov.

 

Alte articole pe aceeaşi temă